Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igavene elu, surematus - minu teooria
ma arvan et vanadel inimestel on nii et nad ei leia tegevust, see mis neil lapsepõlves oli on praegusest palju erinev, ja näiteks ei oska nad arvutit kasutada. Ja kõik vanad head sõbrad surnud. Nimelt need asjad mis talle meeldis kunagi teha on nüüd kõik tehtud ja ära tüütanud ja kuna tavaliselt vanadele inimestele ei meeldi uusi assju õppida näiteks arvutit kasutama, siis nad tüdinevadgi ära mõeldes et see ongi elu. Ma arvan et kui su vanaema hakkaks arvutit kasutama ja leiaks sealt midagi huvitavat, nagu näiteks mõne populaarse online mängu nagu world of warcraft või midagi siis oleks neil tegevust küll ja lükkaks hea meelega surma edasi et mõnda levelit arendada või uute sõpradega kusagil mängus kokku saada.
Vasta
Väga võimalik, et kunagi noored naised arutasid, et kuidas need vanainimesed küll elust tüdinevad jne. Leiutati ju elektriga õmblusmasin, küll ma vanast peast ikka õmbleks mõnuga ja lükkaks surma edasi. Aga vanaks saades mõtlevad hoopis teise loogika alusel ja teise struktuuriga mõtteid, mis välistaks sellise hobiga surma edasi lükkamise.
Mõni vanainimene peaks nüüd ütlema, kuidas need mõtted käivad siis.
Vasta
See ju kõik sõltub vanainimesest.
Kes hindab Elu ennast, aga mida Sa imetled, kui Vaim ja Keha enam järele ei jõua?
Ja sõbrad ükshaaval kadunud mulla alla.

Mis puutub sellesse elektrimasinaga vuristamisse, siis ohjah....Elamine, ka kõige suurem, ei ole kummist.
Kõiki riideid ülestikku selga ei pane?
Materiaalsus võib tüütama hakata.
Smile
Et kui sellele maisele tasakaaluks miskit ei leita, siis inimene väsib lihtsalt.
Ise ei ole veel poole sajandi künnist ületanud, aga loodan, et mu vaim ei väsi.
Ja et ikka on, mida luua, ja mille vastu huvi tunda....

Aga kõigil ei ole ju samad kriteeriumid. Nii et ehk tõesti, kui energia hakkab osta saama, sõpru enam alles pole, inimene paras konservatiiv ka on, siis ei ole imestada, et Liiwa-Hannest pikisilmi oodatakse

Vasta
(16-07-2011, 05:21 )olematu Kirjutas: See ju kõik sõltub vanainimesest.
..... ei ole imestada, et Liiwa-Hannest pikisilmi oodatakse
Liivimaal ja Lätis võib Annuse (Hannese) asemel ka Aadam
või Peeter olla. Lisaks veel Toone Toomas meil, kuid harvem.
Ja üldse, mõnel rikkamal vanaproual võib isegi neli kavaleri
olla - Mulla-Madis, Liiva-Hannus, Kabeli-Ants ja Kalmu-Kaarel.
Meestega on kehvem lugu - Liiva Liisust pole midagi kuulda...

Teadsin kunagi ühte umbes 90-aastast vanaprouat, kes ikka kurtis
et ta ei saa veel öra surra, kuna tal on veel jäänud kaks kosilast kes
omavahel kaklevad, et kumb ära võtab - Mulla-Madis või Liiva-Annus.
Vasta
(16-07-2011, 05:44 )Tehnoloog Kirjutas:
(16-07-2011, 05:21 )olematu Kirjutas: See ju kõik sõltub vanainimesest.
..... ei ole imestada, et Liiwa-Hannest pikisilmi oodatakse
Liivimaal ja Lätis võib Annuse (Hannese) asemel ka Aadam
või Peeter olla. Lisaks veel Toone Toomas meil, kuid harvem.
Ja üldse, mõnel rikkamal vanaproual võib isegi neli kavaleri
olla - Mulla-Madis, Liiva-Hannus, Kabeli-Ants ja Kalmu-Kaarel.
Meestega on kehvem lugu - Liiva Liisust pole midagi kuulda...

Teadsin kunagi ühte umbes 90-aastast vanaprouat, kes ikka kurtis
et ta ei saa veel öra surra, kuna tal on veel jäänud kaks kosilast kes
omavahel kaklevad, et kumb ära võtab - Mulla-Madis või Liiva-Annus.

Ütle nüüd, on ju õudne diskrimineerimine?

Muide, ma pole Une_Katist ka miskit kuulnud.
Laugh

Vasta
(15-07-2011, 22:44 )star scream Kirjutas: ma arvan et vanadel inimestel on nii et nad ei leia tegevust, see mis neil lapsepõlves oli on praegusest palju erinev, ja näiteks ei oska nad arvutit kasutada. Ja kõik vanad head sõbrad surnud. Nimelt need asjad mis talle meeldis kunagi teha on nüüd kõik tehtud ja ära tüütanud ja kuna tavaliselt vanadele inimestele ei meeldi uusi assju õppida näiteks arvutit kasutama, siis nad tüdinevadgi ära mõeldes et see ongi elu. Ma arvan et kui su vanaema hakkaks arvutit kasutama ja leiaks sealt midagi huvitavat, nagu näiteks mõne populaarse online mängu nagu world of warcraft või midagi siis oleks neil tegevust küll ja lükkaks hea meelega surma edasi et mõnda levelit arendada või uute sõpradega kusagil mängus kokku saada.

Nojaa, aga teine äärmus - tänapäeva väikesed lapsed ei oska enam õues mängida!

Vasta
(16-07-2011, 13:57 )euroruubel Kirjutas:
(15-07-2011, 22:44 )star scream Kirjutas: ma arvan et vanadel inimestel on nii et nad ei leia tegevust, see mis neil lapsepõlves oli on praegusest palju erinev, ja näiteks ei oska nad arvutit kasutada. Ja kõik vanad head sõbrad surnud. Nimelt need asjad mis talle meeldis kunagi teha on nüüd kõik tehtud ja ära tüütanud ja kuna tavaliselt vanadele inimestele ei meeldi uusi assju õppida näiteks arvutit kasutama, siis nad tüdinevadgi ära mõeldes et see ongi elu. Ma arvan et kui su vanaema hakkaks arvutit kasutama ja leiaks sealt midagi huvitavat, nagu näiteks mõne populaarse online mängu nagu world of warcraft või midagi siis oleks neil tegevust küll ja lükkaks hea meelega surma edasi et mõnda levelit arendada või uute sõpradega kusagil mängus kokku saada.

Nojaa, aga teine äärmus - tänapäeva väikesed lapsed ei oska enam õues mängida!
Äkki tegu väga vanade hingedega?
Ja kui nüüd päris aus olla, siis ega need tänapäeva mänguasjad suurt fantaasiale ruumi ka ei jäta. Täiuslikkuseni viimistletud, et sinna ei annagi enam midagi juurde mõelda.

Vasta
Kui mõelda selle peale mis katseid surematuga teha võib (tapa kuidas tahad ja palju tahad, mata elusalt või tee muid trikke, aga katsematerjal jääb ikka ellu uute katsete jaoks), siis ei tundu surematus küll hea mõte.
Vasta
(02-08-2011, 13:22 )kage Kirjutas: Kui mõelda selle peale mis katseid surematuga teha võib (tapa kuidas tahad ja palju tahad, mata elusalt või tee muid trikke, aga katsematerjal jääb ikka ellu uute katsete jaoks), siis ei tundu surematus küll hea mõte.

Siin "kage`ga" kõik sada nõus! Ehk on see võti, et mõista põrgu olemust.

Vasta
ma mõtlen et see oleks ikka nii et vanadus surma ei sure. Et seni kuni sinuga midagi ei juhtu, sa surma ei saa
Vasta
Vahel ma halastama mõned vanad inimesed. nad ei tea, mida teha ja kuidas seda teha. Thay lihtsalt aega surnuks lööma. kui sa kasutusele, nad võivad mängida mõned mängud nagu World of Warcraft(WoW) ja lugeda mõned paberid.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Elust enesest: Elu väljaspool maad ? Planeetide tekkimine ja Alduuur 11 7,678 11-07-2018, 10:05
Viimane postitus: igihali
  Vatikan ei välista maavälise elu olemasolu DaamValges 14 11,877 31-12-2017, 19:40
Viimane postitus: togli
  Superseen - teooria jumala olemusest MK911 21 11,722 06-11-2012, 18:12
Viimane postitus: Thorondor
  Minu naise lugu. silverm 13 8,402 14-07-2012, 11:52
Viimane postitus: Müstik
  Inimsilmadele nähtamatu elu... Aerling 21 7,483 08-07-2009, 20:58
Viimane postitus: FISH
  Minu arvamus ufodest Celtic 12 7,159 02-03-2006, 21:34
Viimane postitus: Hallucigenia
  Encore teooria Metafor 1 2,495 25-12-2005, 15:50
Viimane postitus: Hallucigenia
  Microsofti asutaja otsib maavälist elu Tutanhamon 9 5,063 11-04-2004, 12:12