Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Osama bin Ladeni "surm"
Hmm aga mina EI hääletanud selle valitsuse poolt. Kui palju oli minusuguseid kokku?
Kas ka meil - eeldan seda ka sinust (mitte hääletamist siis) - lasub ka vastutus?
Ning välistada ei saa kaugeltki mitte häältega mängimist ehk võltsimist - kus on süü?
Vasta
(09-05-2011, 17:00 )excubitoris Kirjutas: Hmm aga mina EI hääletanud selle valitsuse poolt. Kui palju oli minusuguseid kokku?
Kas ka meil - eeldan seda ka sinust (mitte hääletamist siis) - lasub ka vastutus?
Ning välistada ei saa kaugeltki mitte häältega mängimist ehk võltsimist - kus on süü?

Ka mina ei hääletanud, sellel valimislaadsel üritusel. Siiski vastutust ma kannan: ei teinud korralikku lobitööd.
Mitte hääletamine on ka hääletamine. Iroonilisel kombel meenutab
tänane valimisloogika endist NSVL`i aegset valimissüsteemi, kus sai
valida seda, mida kõrgemalt poolt esitati! Nii ka nüüd - vali seda, mida
pakutakse v. hakkame teie põikpäisust teatavate majandushoobadega
painutama - täpselt nagu pätibandes!

9/11 varisesid kokku kaks maja - maailmal kukkusid püksid... !

Vasta
Mina ei kavatse binnivana surma suhtes küll mingit süümet tunda ( või mis iganes seal oli). Kui te end siin vabatahtlikult risti tahate lüüa, laske käia.

Vasta
Mina ka mitte,tulemus oli ka ette teada juba pikalt...mis ikka aega ja närvi raisata...aga ma hellitan üht teatavat lootust Smile
Vasta
Ott kuna meil siin jutt juba läinud mõnevõrra OT siis juba lisan 2 linki - loe äkki leiad midagi.
Ebaõnnestunud demokraatia, Punane Eesti ja muud paradoksid

Viimased - valimisi käsitlevad teemad võiks kolida näiteks sinna ---> Psüühiline mõjutamine ja valimised
Vasta
(09-05-2011, 17:45 )euroruubel Kirjutas: Mina ei kavatse binnivana surma suhtes küll mingit süümet tunda ( või mis iganes seal oli). Kui te end siin vabatahtlikult risti tahate lüüa, laske käia.

Pole hullu... kui vabatahtlikult ei soovi. Üsna pea muutub see kohustuslikuks.

Vasta
Rahvas kes teab, et valitus tegeleb kuritegevusega on ise kuritegelik (kaasosaline) Seega võib öelda, et "Suur demokraatia edendamine" (loe: riikide vaippommitamine) poleks võimalik, kui rahvas julgeks oma sõna maksma panna. Aga ma saan aru ka miks ei taheta sõna maksma panna. Paar korda on püütud, iga kord on riik ja/või impeerium kukkunud. Sellest on aga tekkinud inimestel alateadlik hirm kurjamitele vastu hakata.
Ma ei ütle, et Osama Bin Laden oli teab mis ingel, aga kogu "lugu" mis temaga kaasas käib on ebapädev selgitamaks tõelisi asjaolusi (ehk kuritegelik)
Vasta
See asi on selline infantiilne tsirkus, et seda peab vaatama läbi huumori prisma.

Obama hauakivi:

[Pilt: tombstone.jpg]
Vasta
(10-05-2011, 21:55 )excubitoris Kirjutas: Obama hauakivi:

Obama on ka igaks juhuks omale hauakivi juba tellinud?
Vasta
Osama Bin Ladeni surm on võlts. Küsimus; Mida Ameeriklased tahavad meid uskuma panna? Mis tõeliselt toimumas on? Point pole ainult, et uued presidenti valimised on tulekult, vaid... Kindlasti midagi suuremat on toimumas. Uus sõda tulemas, suurem mida me isegi ei oska ette kujutada?
Vasta
(11-05-2011, 22:42 )Diego Kirjutas: Kindlasti midagi suuremat on toimumas. Uus sõda tulemas, suurem mida me isegi ei oska ette kujutada?

Ühinen sinu arvamusega, ka minu .... tunneb ette,
et midagi suurt on tulemas. Mõni(ed) riik(gid) pühitakse
ajaloo raamatu kaante vahele.. jäädavalt.

Vasta
Egas midagi. Ei taha olla küüniline, aga selleks, et mingi hasart ka säiliks, teen ettepaneku korraldada ennustusvõistlus, kus igaüks pakuks 1-3 riiki, mis lähiajal ajalukku pühitakse. Ise pakuks: Iraan, Süüria, Iisrael.
Vasta
Mingil hetkel lähevad araablased kallale iisraelile.
Vasta
Ma pakun, et enne seda provotseerib Iisrael araabiariike, näiteks Iraani, kes omakorda vastab sõjategevusega ning USA+muu "demokraatlik" maailm tõttab kibekiiresti appi.

Edasi, ma ütleks, on juba ajalugu.
Vasta
Mina arvan ùldse, et varsti rùnnatakse Euroopat. Araabiariigid vòtavad Euroopa vòimule ja USAle see sobib.
Vasta
See Euroopa ründamise ma pigem välistaks.Ise arvan,et lähitulevikus on omavahel kana kitkumas Iisrael/Iraan/Pakistan?/Lähis-Idast keegi.
Vasta
Ärgem unusta suurt Venemaad, ennustuste järgi pidavat
just Venemaa tõusma hakkama(Vanga, Nostradamus).
Vasta
Venemaa tõus seisnevat selles, et see jääb vapustustest puutumata(nagu Rootsi on alati puhtaks jäänud)...näeme.
Vasta
Leiti Osama Bin Ladeni "Päevik". Mulle meenusid kohe L.H.Oswaldi päevik ja nende kuttide, kes tornidesse põrutasid lennukitega, passid või juhiload, mis sealt rusudest leiti.
Vasta
Tõmbame siis ühe paralleeli reaalsuse ja tähesõdade fännide mõistuse vahele:
Obi-Wan Kenobi is Dead, Vader says

Vasta
(12-05-2011, 20:35 )Metafor Kirjutas: Tõmbame siis ühe paralleeli reaalsuse ja tähesõdade fännide mõistuse vahele:
Obi-Wan Kenobi is Dead, Vader says

Siit võib lugeda välja kui fakti, et tähesõdade fännidel on kõigil ühesugune mõistus. Paluks sellele tõestust.
Vasta
(12-05-2011, 20:58 )Leena Kirjutas: Siit võib lugeda välja kui fakti, et tähesõdade fännidel on kõigil ühesugune mõistus. Paluks sellele tõestust.

Väga huvitav, seda mõttearendust tahaks näha.
Ise lugesin sellest välja, et Osama-meelsed hakkavad varsti Star Warsi suurema innuga vaatama ning paralleele tõmbama.
Vasta
Nalja kah. Tööpakkumine...:
[Pilt: file.php?id=648]
Vasta
Hea nali, aga oleks võinud nimega korrektne olla. "Al Qaeda" on õige. Wiki ütleb: Al-Qā‘idah (kasutatakse ka kirjapilte al-Qaida ja al-Qaeda).
Vasta
USA senaator James Inhofe ütles pärast Osama bin Ladenist pärast viimase tapmist tehtud ülisalajaste fotode nägemist, et esiterroristil olid jalas ainult aluspüksid, kui ta maha lasti. Link Delfi artiklile:
Kõlab küll sedamoodi, et eriüksusel ei jäänud muud üle kui Osama enesekaitseks maha lasta. Sest tundus et ta varjas suurekaliibrilist relva...
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Poola presidendi ja ülejäänud eliidi surm Pyramid 240 132,970 21-02-2022, 22:53
Viimane postitus: xcad
  Sularaha surm Pyramid 44 23,215 10-05-2021, 20:04
Viimane postitus: Maario
  Printsess Diana surm Tutanhamon 37 20,446 05-10-2019, 17:29
Viimane postitus: Tyto Alba
  Paul is dead! Paul McCartney surm. kivikas666 3 3,355 02-08-2013, 19:37
Viimane postitus: kivikas666
  Tupac Shakuri surm vandenõu? Aztecca 21 13,331 24-05-2011, 21:41
Viimane postitus: o.0
  Bruce Lee surm - vandenõu? Tutanhamon 34 21,634 23-05-2011, 16:17
Viimane postitus: excubitoris

Alamfoorumi hüpe: